donderdag 14 april 2016

MIR-Methode
De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode, die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch en met de verspreiding van de MIR over de wereld (zo'n 150.000 mensen maken hier nu al wereldwijd gebruik van) wordt deze innerlijke vrede steeds verder verspreid. Innerlijke vrede leidt uiteindelijk tot vrede in het algemeen.
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd.

Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo hieronder of op de MIR-Methode website voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.
Tip; vraag ook de 6 weken begeleidingsmailtjes aan! Je vindt daarin veel aanvullende informatie over de MIR-Methode.

Al lange tijd maak ik persoonlijk, en sinds 2012 in De Witte Waterlelie, veelvuldig gebruik van de MIR-Methode en verwijs mensen daarbij naar de betreffende website, waar je uitleg kunt vinden over wat de MIR-Methode is, waarbij en hoe je hem toe kunt passen. Ik kan, als MIR-Methode Coach, jou persoonlijk coachen in het gebruik van de MIR, zoals in acute gevallen, het zelf aanvullen van specifieke basisbehoeften waar jij als kind bijvoorbeeld behoefte aan had maar nooit vervuld is, begeleiding bij gebruik van medicijnen, bij verslavingen, bij huidproblemen, allergieën, het voorkomen van jetlag, het vinden van je missie, etc. etc. etc.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft'. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon.” Na 4 maanden kun je pas echt evalueren wat de MIR voor je gedaan heeft.


Het gebruik van de MIR-Methode is bijvoorbeeld erg goed te combineren met het werken met bloesemremedies en Spagyriek essences.De MIR-Methode in het kort: handig om mee te doen...

 
Workshops

Op verzoek kunnen workshops aangeboden worden om de MIR-Methode voor jezelf of met je cliënten toe te leren passen.
Ook workshops Bloesemremedies en MIR-Methode kunnen aangevraagd worden voor hen die willen werken met deze combi voor zichzelf of met cliënten.
Deze workshops kunnen  in een groepje dan wel individueel in de vorm van een consult gegeven worden.

Neem daarvoor contact op met Angelique Moorman via
dewittewaterlelie@gmail.com
of telefoon 06-51900040