Dankbaar...
In de eerste plaats wil ik mijn meest nabije familie en vrienden bedanken 
voor alle mooie ervaringen die ik samen met hen of dankzij hen mag opdoen in dit leven.
Speciaal wil ik noemen: Peter, mijn man, en onze kinderen Rik en Koen.
Zij vormen voor mij een spiegel van de ziel, een inspiratiebron om uit te putten voor mijn persoonlijke ontwikkeling, door wie ik mij heb laten inspireren en wat al niet meer...  Jongens, bedankt!
Speciale dank voor Peter, voor alle geduld en respect, voor alle tijd en ruimte wat hij mij gunt om dit mooie werk te doen en daarin steeds meer deelt.
Ook dank aan onze twee kinderen die het levenslicht in dit leven bij ons niet bereikten, maar nog altijd bij ons zijn: Tara en Roy.
En niet te vergeten onze huisdieren die een speciale rol mochten vervullen in mijn leven en die ook tevens spiegeltjes van de ziel zijn.

Speciale dank gaat ook uit naar mijn vrienden, die vanuit zielsverbinding ervaringen en inzichten delen, samen leven, samen werken en ook gewoon samen genieten, plezier maken...
Dankbaar ook naar iedere cliënt, omdat ik niet alleen hen mag ondersteunen in een bewustwordingsproces en/of op hun Mandala-pad, maar ook zelf steeds weer nieuwe inspiratie opdoe, nieuwe dingen leer.
Ontmoetingen, gesprekken en uitwisseling van ervaringen met collega's zijn bijzonder waardevol!
Diverse workshops her en der in het land gegeven, waar ik steeds van geniet, ook daar inspiratie mag opdoen en waarvan ik leuke reacties krijg.Speciaal wil ik hier noemen mijn leraren (in chronologische volgorde van ontmoeting)...


  • Byron Katie, voor haar inspirerende werk en begeleiding in 'The Work',
  • dr. Naidu Gopalsamy, directeur van Phylak Sachsen, de producent van Spagyrische Essences, die alle seminar bijscholingen verzorgt,Afbeelding bovenaan deze pagina
'Thank you for your part in my journey'
Via de link vind je nog veel meer
prachtige postkaarten en andere producten.
Vergeet niet ook eens een bezoek te brengen aan
en schrijf je in voor de nieuwsbrieven!