donderdag 14 april 2016

Mandala-tekenen en Celtic Inspired DesignMandala-tekenen

De Mandala,
symbool van eenheid, oneindigheid,
zonder begin zonder eind,
de cyclus van het leven;
symbool ook van de manifestatie van het onbewuste.Zeer uitgebreide informatie over het Mandala-tekenen vind je in het blog MANDALA ATELIER

Mandala-tekenen in groepjes kan heel leuk en inspirerend zijn vanwege de groepsdynamiek. 
Wil je echter een verdere diepgang opzoeken in het Mandala-tekenen en ontdekken wat dat voor jou kan betekenen voor je Bewust Zijn, dan raad ik je aan te kiezen voor individuele begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling.

De Witte Waterlelie is gespecialiseerd in individuele begeleiding, waarbij vele facetten van het Mandala-tekenen aan bod kunnen komen. 
Ook fijn als je al langer met Mandala-tekenen bezig bent en ergens even de puntjes op de i wilt leren zetten, of vragen beantwoord wilt krijgen over een mandala waar je in 'vast loopt'.Celtic Inspired Design

Keltisch geïnspireerd tekenen en de toepassing daarvan in de Mandala.


Een uitgebreid artikel over het Celtic Inspired Design vind je HIER.

Het tekenen van mandala's, het tekenen vanuit een cirkel met een vaak herkenbaar middelpunt, herhalende motieven en een zekere vorm van symmetrie, biedt vooral rust en ontspanning, mogelijk zelfs meditatie. Belangrijk om stabiel in het leven te kunnen staan en een balans te ervaren tussen rechter- en linkerhersenhelft, je gevoels- en verstandskant. Bovendien kun je enerzijds middels het tekenen van mandala's bepaalde helende energie├źn in je systeem integreren en anderzijds je Zelf uiten.

Celtic Inspired Design is een vorm van ontwerpen en tekenen die direct voortkomt uit bestudering van de oude Keltische cultuur, waarmee je een link legt met een karmisch oer-bewustzijn in jezelf, waardoor je meer en meer in contact met de (eigen) natuur komt.

In De Witte Waterlelie wordt hierin onderwezen en werken we met de toepassing daarvan in de mandala.

Regelmatig komen er ook aankondigingen voor openbaar toegankelijke groepsworkshops langs, zie de AGENDA.
Heb je interesse in een workshop en staat deze niet in de agenda vermeld, meld je dan als eerste aan en bepaal (samen met mij uiteraard) wanneer jij die workshop wilt volgen. Dan wordt deze opgenomen in de agenda.
Wil je liever alleen en meer de persoonlijke diepte opzoeken, dan kun je je aanmelden voor een individuele workshop.

Neem contact op met Angelique Moorman


dewittewaterlelie@gmail.com

of bel/whatsapp naar 
06-51900040Overzicht van Mandala's, Zendala's, Keltisch tekenwerk:

Zie GALERIE