vrijdag 8 januari 2016

Workshop Chakra's

Wat zijn chakra's? Wat is hun functie? En hoe is het met jouw chakra's gesteld?Chakra's zijn energiecentra in ons lichaam. Zij zorgen voor de verdeling van levensenergie in ons lichaam, zodat wij lichamelijk en geestelijk goed kunnen functioneren. Verstoringen in de energiestroom door de chakra's kunnen leiden tot problemen in onze gezondheid. Maar, behalve een fysieke en geestelijke component, zijn de chakra's ook belangrijk in onze bewustzijnsontwikkeling, onze spirituele ontwikkeling. Lichaam, geest en ziel dient met elkaar in evenwicht te zijn.
Chakra's kunnen ook té open staan en daarmee problemen veroorzaken.
Zaak dus, dat onze chakra's goed functioneren.
In deze workshop krijg je meer informatie over chakra's en hun functie.
Krijg je aanwijzingen voor mogelijke behandeling van verstoringen in je chakra's.

Maar het is niet voor niets een workshop: je gaat in deze workshop ontdekken hoe het met jouw chakra's gesteld is... Staan ze voldoende open of zijn er verstoringen of staan ze misschien juist te ver open?


Deze workshop is heel zinvol voor cliënten van De Witte Waterlelie als voorbereiding op

  • een Chakra-Healing, zodat je eerst meer over chakra's te weten komt en daardoor beter kan begrijpen waarmee we bij een Chakra-Healing bezig zijn.
  • de MIR-Methode (in stap 8 komen de chakra's aan bod) of misschien ben je er al mee bezig en wil je graag iets meer weten.
  • het Chakra-tekenen. We gaan in deze workshop niet tekenen, maar je krijgt wel een mooie algemene inleiding waarmee je een uitgangspunt creëert voor het Chakra-pad dat je gaat bewandelen. Of misschien ben je al met Chakra-tekenen bezig?
Leuk om deze workshop nog eens te doen, nadat je op de één of andere manier een tijdje gewerkt hebt aan behandeling van je chakra's. Een meetpunt.

Aan de orde kunnen komen: diverse oefeningen, adviezen, Chakrakleurdiagnostiek, vragenlijst van Kalashatra Govinda, etc.